Sunday, March 22, 2009

{tag oh tag}

saya di tag lagi..

mari main tag beramai-ramai..

kali ni saya telah di tag oleh rumate saya..tapi dia bukanlah seorang yang rumit..cume kami duduk didalam bilik yang sangat rumit..(now i know where the word "roomate" come from..ekeke)


1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atasuntuk diletakkan di blog anda.
2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).
4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnyadan menyatakan nama mereka di blog anda.
5. Jangan lupa melawat blog kawan anda dan meninggalkan komen yang menyatakan mereka telah di tag.


orang yang bagi saya award ni nama dia Nurzahirah Bt Zahid so obviously dia anak pakcik Zahid dan makcik Ruby..makcik ruby ni terror masak..so nanti nak cop makcik ruby tolong cater weddingku la yang tak tahu bila tuh..erm..anak sulung (yang sibuk dia duk bebel-bebel pasal betapa bestnye anak sulong nih)..dia ni sometimes could be so "bebel"est kinda girl..sometime so silent (mcm silent sins..ekeke)..dan kami ada byk interest yang sama..like suka testing makanan.. suke duduk depan pc berjam-jam walaupon tak tahu nak buat ape..dan macam-macam lagi la..oh,ya..dia ni pandai mengarang..

10 hobby/facts about myself

erm..

1)A muslim and proud to be a Muslim
2)my darling is my lappy (fuhh..kalau takde laptop..mcm mane nak tepon mak)
3)loves gadget..(suka tengok mende-mende yang canggih)
4)masih memikirkan cara-cara untuk mendapatkan jaguar S-type-R
5)suka melancong dan melencong
6)suka membaca (apa-apa saja..tapi kalau copy-paste kene tunggu mood)
7)tak suka orang tengok perkara-perkara yang saya tengah buat (saya selalunya akan buat semua mende time orang tengah tidor)
8)suke tidoooooooooooooo..(nikmat)
9)ingin jadi penterjemah
10)dan yang paling penting..saya amat menyintai,menyayangi dan merindui keluarga saya..

nak tag sape ni yea??

1) samseng
2) miss lolly
3) Hanie
4) Kakakku kak ain (ain..tag aku yang 2 tahun lepas tu ko dah jawab ke blm?)
5) saya nak tag balik orang yang tag saya boleh tak?
6) agak-agaknya la kan..kalau tag Chedet..dia layan tak??
7)
8)
9)
10)

alaaa..tak tahu la nak tag sapa lagi..sebab makcik zahirah ni dah tag semua orang..ishhhhhhhh..

8 comments:

zahirahzahid said...

Hoi!!!

Cube try taq Chedet..ekeke..mane taw die layan plak..hahaha~

Hoho~ adekah aku ini silent sins?

tp bilik kiter mmg rumit heh ..hoho~

ekramhakim~ said...

saya rasala..blogger2 morocco skang ni dilanda wabak tag la....

bahaya ni..kene masuk berite ni..hoho

Saya said...

tu la pasal..satu idea yg menarik utk test tag chedet..nnt leh jadi satu wasilah utk naikkan traffic blog aku..ekekek..

kekadang je ko silent..boleh kata 1% je..ekekek..

long live bilik rumit~~

Saya said...

ekekek..encik ekram jangan lupe send kat kementerian penerangan sekali yea..

miSz.haNie said...

sjk bila pandai tag org...?
uhuhuhu..
maceh yer.... :}
nt hamek.. hehehe

miss lolly a.k.a luvfareda said...

adushhhh.. u bg tag n award skaligus! tengs yaa.. t i wat!

Saya said...

cik hanie..
sejak dlm perut mak lg dah main tag2..ekekek

ok..selamat mengetag

Saya said...

miss lolly..

tapi award ni x disertakan dengan apa2 hadiah dan wang tunai la..

kalau ade..sedap tuhhh..ekekek