Saturday, May 8, 2010

Happy Mother's Day



Assalamualaikum..

Baru lepas chatting dengan mak saya tadi.Cerita-cerita pasal gambar,update story dan macam-macam lagi.Bila jadi macam ni,rasa macam tak sabar pulak nak balik Malaysia..(ishh..rindu pulak)

Sambil-sambil cakap-cakap dengan mak melalui Yahoo Messenger,saya pon terbukak hati nak bukak facebook dan barulah tau bahawa hari ni Mother's day sebab terbaca satu status post..huhu..So cepat-cepat saya wish kat mak saya..

Last-last mak saya cakap..Laaa..mother's day semalam la..apa la lambat wish..

Dalam hati saya (alamak..hukhukhuk)

Saya : ooo..yer ke semalam??..ni semua orang cakap hari ni..Erk..xpela..kan everyday is Mother's day..hukhuk (coverline)


Junior saya pulak cerita-cerita kat saya dan diorg kata esok..aikkk..mana satu ni??

So to mak..Sheah tak ada banyak duit nak bawak mak pergi melancong sana sini dan belikan mak barang-barang yang best-best..Sheah tak cukup hebat untuk jadi macam orang yang mak nak..Kadang-kadang sheah tak cukup masa nak borak-borak dengan mak..

Tapi sheah nak ucap terima kasih yang tak terhingga kat mak sebab besarkan sheah dengan kasih-sayang yang cukup..Masa yang cukup untuk sheah bila sheah perlukan mak..Duit yang mencukupi untuk membesarkan sheah dan berikan pendidikan yang sebaiknya..Dan mak adalah orang yang paling hebat dalam hidup sheah..

(tulis sambil nangis2..malu2..)

Buat masa ni..hanya sekeping ijazah ni je la yang sheah boleh bagi kat mak..

Happy mother's day..Always keep in mind that your love will always be with me and I always love you..

7 comments:

husna tawfiq said...

salam kakakku..
so sweet la kak..
hopefully kita sama-sama jadi anak yang solehah..
:)

Saya said...

Waalaikumsalam husna..

Thanx dik..
insyaAllah kita sama2 cuba dan berdoa supaya kekal menjadi anak2 yg solehah..

ekramhakim~ said...

sekeping ke segulung ijazah kak?kene gulung dlu ijazah tu kak=D

Saya said...

ahaha..sbb x gulung tu yg kata sekeping..

uish..nak mintak sekeping ni dari idaroh kene bergusti dulu baru dpt..

+akufobia+ said...

haha.kesian lambat.sayang mak.

+akufobia+ said...

haha.kesian lambat.sayang mak.

Saya said...

hakhakhak..

syg mak juge..~~