Tuesday, May 4, 2010

emo..dengan Maya ADAMAYA!

Assalamualaikum...


baru lepas tengok cite ADAMAYA episod 17..sangat stress dengan Maya sekarang ni..warghh!

huhu..~~

saya dengan aman and mekda sangat tak puas hati dengan Maya dari episod 14 lagi..diorang ni peneman setia saya time tengok cite Adamaya..huhu..

so konklusi yang kiteorg boleh buat adalah :

1) Cinta takkan terjadi kalau bertepuk sebelah tangan.(maya yang pegi bagi feedback kat Dani buat ape..hishh)

2) Kalau iman tak kuat,memang senang nak menyerong (Sebab tengok maya tak solat subuh walaupon Adam dah bangun untuk solat dan dia cakap kat episod 17 tadi dia bangun lewat..wahaha)

3) Banyak2 bersabar dan jangan cepat melatah..( sangat respect dengan Adam sebab berjaya berfikir dengan rasional,hurm..kalau saya la..dah cubit maya kat betis dia..pastu cucuk bijik mata dani..sibok je nak tackle bini orang..org yg single kan berlambak lagi..macam saya,dayot,jeyhan dan ramai lagi..wahahaha...!)

okla..

itu je untuk hari ni..!

3 comments:

sizukaDeboss said...

heee..sume tgh obses tgok adamaya..btol btol setuju dgn point2 tuh..maya nih xbsyukur tol la dpt hsband gila sweet,kacak,bertanggungjawab cam adam uh..aigoo~..rse nk sepak laju2 muke dani..arrr~*eh emo pulak:P*

Saya said...

hehe..

kiteorg punye time table x sama..so time tgk cite and makan dinner je la boleh lepak sama2..

ape lagi..bile dah tgk cite sama2..konfem riuh la..huuh

Siti Sarah said...

huahuahua...dani yg sengal!
aku pon emo gak ni!!! :D