Tuesday, May 19, 2009

{takuuuuuuuuuuuuuuuuut}

Assalamualaikum semua..

hehe..sebenarnya dah pesan kat diri sendiri untuk tidak update blog dalam masa sebulan ni sebab busy dengan exam and final thesis..tapi entah la..tetiba gatal pulak tangan ni nak update blog...


serious..malam ni rasa takuuut sangat2..sebenarnya dah takut dari hari tu lagi..semenjak diberi tugasan ni...tapi malam ni lagi super duper takut..huhu..

Takut ape??Ok..kisah dia macam ni..ada student-student engineering Casablanca jemput untuk bagi talk pasal Tun Dr.Mahathir Mohammad..


sangat tak sangka..sebab Tun is one of my favourite hero other than Prophet Mohammad sallahu alaihi wassalam (and others that striving hard to spread Islam) kagum sangat dengan dia since I was a little girl..sebab dari dulu lagi terfikir macam mana la dia ni berfikir..(able to do many things in one time)..

bila dah semakin dewasa,semakin respect dia..baca buku penulisan dia(tapi yg baru ni "blogging to unblock" belum baca lg)..dan sekarang bila dia ada blog..lagi r respect dia..sebab dia dah 80 something but still can update blog frequently..dah la dia tu lagi double busy than me..

Rasa macam nak buat tranplant sel otak Tun r..Kiranya saya nak amik satu je sel otak dia taknak banyak2..satu cukup..dan pindahkan ke otak saya..agak2nya saya boleh jadi pandai macam dia tak?

anyway..wish me luck for tomorrow..

Tun,kalau ade cucu yang belum kawen..kimsalam yea..kehkehkeh...

8 comments:

sizukaDeboss said...

kem salam utk pihak sy skali eh..=p

olin said...

i admire Tun too~

zulaikha zulkifli said...

tun ada anak yang tak kawen lagi.
nama anak dia siti zulaikha. nanti akak kem salam kan kat anak dia tu ye. (muka serious nih)

azienmat said...

saya punnnnnn

Saya said...

sizuka : hehe..tu la..harap2 Tun baca blog ni..at least dia boleh tolong kirim salam kat cucu2 dia yg single2 lagi tu..hukhukhuk

Saya said...

olin : best kan dia??ish...hebat2..

Saya said...

zulaikha zulkifli : waa..seronoknye..ade link besar la..ehehe...

Saya said...

aziemat : mekasih dtg baca blog sy..ehehe.. kene buat talk pasal Tun ke??