Monday, May 4, 2009

A.D.A.M

bukan A.D.A.M novel ramlee awang murshid tu..

Tapi Mohammad Adam..

hari Sabtu lepas birthday dia yang ke-2,maknanya sama lah umurnya dengan blog ni..Tak sangka,cepat betul masa ni berlalu.Kadang-kadang tak sempat nak nikmati masa-masa yang "best" tu..nasib baik ada orang cipta camera.So boleh la remind balik pasal saat-saat yang best tu..

Kak ain buat birthday party untuk Adam.Tapi dia buat hari Jumaat since it was a public holiday.Mak cerita Adam punya birthday cake ade 4..wah..mana aciiiiii..

makkk..nak jugaaaaaaaaaaak..!!

So Happy birthday Adam.Hope you'll be a successful "man" one day.

(I watched a korean drama last weekend..so i qouted one of their dialog that is to me quite interesting which is "Born as a male doesn't mean that you will grown as a "MAN")

~Adam dalam perut mak dia~
~Adam first day~

~Adam berapa bulan entah..~

~Adam..ni pon tak ingat time dia berapa bulan~

~Adam 2 tahun~

~Adam yang menggeramkan~


~Adam..suka tengok gambar ni..nampak dia innocent~

10 comments:

Shinju said...

love u adam..ops..tersilap.eid milad saied adam!

Lotfi Lokman a.k.a kamitaken said...

slamat hari lahir adam..

war-g-ya said...

adam ko hensem rrr..

Saya said...

amboiiii shinju...
alaa..xkan wish je..hadiah mana..bagi kat makcik dia..wakil..:P

Saya said...

encik lotfi..

mekasih..(wakil tlg jawab)

Saya said...

war-g-ya..ko tengok la gen sapa yang dia waris tu kalau tak gen aku..huhu..aku kan makcik dia..tu yg hensem tu..

shidan lagi best said...

wargghhhh..
aku mau geget pipi donut beliau!!!

sizukaDeboss said...

cumil sungguh si adam...^_^

Saya said...

shidan : ape barang gigit2 ni..bagi hadiah r..!!ekeke..

Saya said...

sizuka : mekasih yer..