Friday, November 20, 2009

ishhh~~

dah lama tak tulis blog.. selalu singgah je.. tapi malas nak masukkan entry.. Alhamdulillah mak saya dah beransur pulih.. sebelum ni dia jatuh dan salah satu tulang belakang dia ada problem.. saya pelik kenapa mak dah lama tak online YM.. rupa2nya mak kene tahan wad sepuluh hari.. waktu mula2 dapat tahu tu.. laju je airmata ni meleleh..saya tak pernah nangis lagi kat sini..itu first time saya menangis..(menangis sebab tengok cite anak derhaka kat mak n dengar lagu eman ayah ibu tu lain cite yea..!!) tadi call mak..tetiba dengar mak dah gi lepak umah member dia.. dengar suara pon dah happy.. nampaknya dah beransur pulih..Alhamdulillah.. pasang wbcam..mak cakap saya punye pipi macam kusyen..cet..ade ke patut..rindu mak~~


So selama ni abg shezal la jaga mak..masak..kemas umah..main komputer..(erk..salah pulak)hehe..nasib baik ade abg shezal..shahir xle balik sebab dia exam..mak cite tadi kak ain bagi mak pembantu sorang untuk tolong kemas-kemas umah sebab mak tak larat nak berdiri lama..tapi bile saya tanya tadi.."mak,pembantu tu tengah buat ape??" mak jawab.."duduk dalam bilik tidur.." terkejut je dengar..best betul..kalau mcm tu baik kak ain bagi saya je duit tu..huhu

jenggrenggunggeng betul..abisla klu k.ain tau..


Sepatutnya hari ni ada exam..Tapi cikgu tunda hari isnin..uish..seghonok la..huhu..

kadang2 rasa macam tak sabar nak balik msia..hurm..

oh ya..selamat menyambut 10 hari terawal zulhijjah..

2 comments:

AHMADSUFI6177 REVO said...

duduk morocco ker?? huhu.. patut la sedih xdapt jumpa parent...

T_T

Priyanka said...

"I admire what you have done here. It is good to see your clarity on this important subject can be easily observed. Tremendous post and will look forward to your future update.

Thanks
Website SEO"