Thursday, July 16, 2009

{safar sa3ed)

dah berlipas2 dah blog ni..

sorry2..sy sibuk sejak dua menjak ni..alhamdulillah..syukur ke hadrat ilahi..sem ni pon lulus gak..tinggal satu sem je lagi nak berjuangg..haiyyarkkkk...!!!

hari ni saya akan bertolak ke london utk bercuti..dan terus ke malaysia..

dah 3 tahun tak balik..

agak2nye mcm mane la muke masjid negara sekarang ni yea??(CEH..bajet baik la tu..tanya pasal masjid..ekekeke..)

perasaan sekarang ni bercampur..sedih..gembira..takut..

sedih sebab nak tinggalkan kawan2..mmg la sy balik semula..tapi sy sedih nak tinggalkan kawan2 batch saya..adilla..nisah..aisyah..sayang kalian sangat2..terlalu sayang..

semoga Allah memberkati ukhwah kita..terlalu byk kenangan kite kat morocco ni..tengok2 gambar balik..meleleh2 air mata..(alaaa..kan dah cengeh..)

semoga silatuhrahmi kite ni berkekalan hingga ke akhirat.. (iza lam nantaqi fi ad-dunia,sa nantaqi fil jannah,insyaAllah)~jika kita tak berjumpe di dunia..kita berjumpa di syurga insyaALLAh..

(tak boleh nak tulis panjang2..takut terlepas jet..)~~sekali-sekala nak poyo..ape salahnya..huhu


gmbr time mude2 dulu..huhu..
:dizzy:

3 comments:

zahirahzahid said...

Uit mak cik cpat mai London...nk mTI dah aku tngu kau kat airport ni..xtdo2 dari smlm..adoiyai!

Farah Imani said...

selamat pulang...

ni terlepas muktamar nie...

kene hantar surat tunjuk sbb..hohoho

saya pulak terpoyo...

ok kak..kim salam mak akk yang sporting lagi caring tu k...

Shinju said...

eceh..muda gila..=D
sampai hati kau balik malaysia tinggal aku sini...

nak pergi BC lah tu!