Sunday, June 5, 2011

exam fever



nak kata stress..takde pun beriya baca buku..hukhuk

actually stress sebab tengok buku yang banyak sangat kene cover untuk exam and assignment yang tak ada titik henti ni..sebenarnya kalau buat sendiri mungkin..tapi kalau buat ikut kumpulan dengan orang arab ni..buat darah boleh naik tinggi sikit..kene mengalah je..(mungkin sebab orang asia memang terkenal dengan sifat suka mengalah kot)

bila stress2 macam ni,mula la nak tengok gambar2 orang-orang Malaysia sebab nak hilangkan home-sick (tapi tak berjaya pon..makin menebal perasaan nak balik tu adalah..huhu)


so sibuk tengah mengira hari nak balik..sibuk umumkan kat semua orang home-sick..tapi kalau lepas exam sure perasaan ni hilang..hampehkan..hukhuk..

so untuk mereka yang ada dalam fatrah exam, bitaufiq wannajah..semoga dipermudahkan menghafal serta ketika menjawab exam..maaf atas segala salah dan silap..

3 comments:

Korie said...

huhu
kita tgah cuti sem skrans so xbusy sgt
mmg stress bila assgment bertimbun.
kena pandai manage :)
btw.jgn stress lbihx2 jpg mudah dpt penyakit.oke

sizuka[Izzati] said...

bertabahlah!dan goodluck exam!kite pun nak exam jugak nih.lepas habis exam boleh hooray hooray :)

Khadijah20Mei said...

All the best Shahirah! Balik Mesia nnti, jom beronggeng! Hehe.